tisdag 31 maj 2011

Måste bara få "skryta" om två saker, (och tycka liite synd om mig själv...)

Hoppsansa så länge det var sen jag skrev sist.... men å andra sidan så har det inte blivit tid till mycket pysslande heller på sista tiden, nu arbetar vi av kurser i rask takt, excelkursen varade endast 2 veckor och avslutades med ett VG(första skrytet) även där Weehaa!
sen raskt vidare till löneredovisning o det stångas jag med just nu..... ny tenta nästa fredag den 10e puuh... Sen veckan efter det blir det personlig marknadsföring i en vecka sen ÄÄÄÄNTLIGEN lite sommarlov!! ska bli såå skönt att få ladda batterierna.

"skryt" 2, numera finns en del av mina kort som jag gör till försäljning hos InezAmalia en jättemysig liten affär som säljer ekologiska varor på Norrbackagatan 15 i sthlm, ca 5 min gångväg från karlbergs station eller 10 min från s:t Eriksplan.

"gnälldags"... ja jag tycker faktiskt liiite synd om mig själv, även om det är skönt att få en viss förklaring till denna f-benade trött och hängigheten som tär på en o aldrig vill ge med sig... jo då visade det sig att jag gått och blivit pollenallergiker på "gamla dar" och värst var då gräset.... inte så konstigt att den där "förkylningskänslan" aldrig ville gå över!
så nog gnällt om det!
för övrigt så är det ju faktiskt Låååååånghelg NU och jag ska minsann försöka få ihop något litet pyssel en av dagarna åtminstone! Kram alla goa vänner ute i cyberspace!!

2 kommentarer:

 1. Grattis till VG:t! Skönt att få veta så att du kan botas hoppas att järnvärdet blir bättre oxå.

  Ha det gott

  //J

  SvaraRadera
 2. Hoppas provet gick bra igår...
  Så glad för din skull att du får sälja dina kort
  Skönt du vet varför du vart sjuk, nu kan du botas.
  Lessen för helgen men det får vi ta igen snart!
  Kramizz //M

  SvaraRadera