torsdag 24 februari 2011

Förkyyyyyyyld, frusen och Trött!

Tack J, M och A för tre roliga dagar me mycket skratt o arbete. Alltid lika kul att få hjälpa till på mässor! Dock hade jag gäärna sluppit både förkylningen och den bistra kylan som råder just nu. Det är inte KUL med vinter längre..... Jag glömde ta med mig kameran i helgen så tyvärr har jag ingen rolig bild ifrån årets 1:a syfestival, men om ni kikar in hos Mathilde eller Jessie så finns det där! Idag är det tenta nr 1 i externredovisning o jag är skitnervös! men hoppas att det ordnar sig, av någon anledning så hinner man aldrig läsa på fullt så mkt som man önskar när familjen ständigt pockar på ens uppmärksamhet.

Tjing!

4 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att det ska gå bra! Tipsar dessutom om min dunderkur: 1 glas c-vitamin på morgonen och 1 glas rött på kvällen (2 om det gick bra på tentan!) Skål J

  SvaraRadera
 2. hahaha du är allt bra "lolig" budar du över 1½ glas rödtjut till mig? har inget hemma (använde sista flaskan till köttgrytan) gick lite mer än halvbra på tentan gissade på första frågan o fick totalt hjärnsläpp på tredje men sen gick resten bra (tror jag i alla fall)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för att det gick bra! Du vet att man är värd rödvin hur det än gick ;)
  Kram på dig och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. så sant Mathilde, synd bara att det är så fbenat tråkigt att dricka vin alldelles ensam (så då blir det att jag hellre låter bli..torrboll som jag är)

  SvaraRadera