torsdag 3 mars 2011

stiltje på pysselfronten...

Vad gör man när skolarbetet hopar sig?? inte mindre än två grupparbeten som ska fixas och redovisas skriftligen och muntligt inom en vecka!! plus ett annat inlämningsarbete till imorgon samt plöja igenom ett antal sidor i vismas övningshäfte.....behöver ett förlängt dygn pronto! och igår fick jag månadens swirlydoopaket, gissa om det kliar i fingrarna... men har lovat mig själv att inte öppna det innan läxorna är klara ;-) fast imorgon kväll ska jag förhoppningsvis få pyssla då en av mina bästa vänner tillika pysselkompis kommer hit för en liten pysselfredagkväll!!

4 kommentarer:

 1. Hej Lotta! Usch jobbigt med inlämningsarbeten, men såååå skönt när det är klart! Heja dig! Jag kan lite Visma, men inte mycket alls men om det är nått jag kan hjälpa till med så får du hojta!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack goa vännen, har fått ganska bra grepp om visma nu efter att ha plöjt igenom hela deras övningshäfte för adm 500 på två dagar!! inlämningar stör mig inte så mkt då fasar jag mkt mer för MUNTLIG redovisning!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja usch muntlig redovisning är inte roligt. Jag har en på torsdag om det arbetet jag gjorde förra veckan. BLÄ! Men det kommer gå bra! Jag hejar på dig!
  Har faktiskt testat det du sa med halstabletter i varmt vatten och det hjälper jättebra tycker jag. Har haft i lite honung också så lindrar det ännu mer.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Lotta! Längesen man hörde nått från dig. Tittar bara in och kollar att allt är okej. Hoppas inte skolarbetet tar kål på dig!
  Kram

  SvaraRadera