tisdag 29 mars 2011

En hyllning till alla ensamstående föräldrar.....

Jag måste bara få säga att jag beundrar alla dessa ensamstående föräldrar som dag ut o dag in orkar rodda runt AB familjen på egen hand (ja jag vet man orkar det man måste.. men ändå) jag har känt mig som ensamstående i fem dygn snart. Då maken verkligen är suupersjuk med skyhög feber o gräslig hosta, det är som att han inte ens varit hemma då jag knappt sett honom dessa dygn mer än när han orkar släpa sig ur sängen för att ta alvedon o dricka lite vatten sen är han borta igen.

Det är verkligen ingen lätt match att fixa o trixa med fyra ungar, heltidsstudier samt all markservice (ett stort tack också till mina stora döttrar som hjälpt till en massa helt självmant) därav min beundran för alla dessa ensamma föräldrar som sliter dag ut o dag in! Själv har jag sjunkit ner i soffan o pustat ut runt 20.30 på kvällarna o sen vaknat framåt 5 på morgonen.....

mer pyssel i bloggen kommer så småningom, håller på med ett "hemligt projekt" just nu, men kommer förhoppningsvis få tillåtelse att visa lite av det här när det väl är färdigt och överlämnat.

//L8P8

2 kommentarer:

 1. Skoj o se dig ute igen gummz =)
  Sidan blev skitsnygg, så lite ork till annat ser jag du haft.
  Men e liiiite besviken ... trodde du följde en blogg till ... gissa vems..? *skratta gott*
  kramelikram

  SvaraRadera
 2. Vad fiiint det har blivit här på bloggen!!
  Skönt att höra att det i alla fall är okej. Usch inte roligt med sjukstuga. Bara hålla tummarna för att det går över snabbt!
  Tycker vi ska försöka få ihop en pysselträff snart också!
  Kram

  SvaraRadera