söndag 22 april 2012

Ett kort blev det...

Den här helgen ;-) mer fanns det varken tid eller inspiration till eller jo inspirationen finns nog där egentligen men har inte riktigt ro att sitta ner o tankarna flyger o far så fort jag sätter mig, har egentligen en faslig massa uppgifter som ska lösas o kapitel som ska läsas när det gäller skolan men samma sak där har inte "ro" ska ta o sitta kvar i skolan några dar den här veckan så att jag kommer ikapp o lite till (jag gillar verkligen inte att ligga "efter" med skolarbete)

En del av ideérna till kortet har jag "snott" från kära vänner ;-) den med flikarna som viks upp hittade jag här tack M! var bara tvungen att prova.... samt de snurrade stjälkarna på rosorna det kopierade jag helt sonika ifrån A tack för en superidé kompis!
Fjärilen har jag stansat ut 2st av o satt dubbelt samt haft lite stickles (star dust) och pärlor på
rosorna har också star dust på sig och stjärnorna på de uppvikta flikarna är 3D lackade men det syns inte så bra på bilden.
närbild på fjärilen

o en närmare på rosorna också...


//L

1 kommentar:

  1. Bara att sno på vännen =) Visst är det en kul ide att vika upp flikarna sådär. Har endel barnkort på G med samma metod.

    Just nu har jag gjort ett gäng "godis"bubbel kort som snart kommer in i bloggen. Är en rykande åtgång på den sorten o nu börjar jag komma in i hur man gör dom smidigast =)

    Snyggt att rulla upp rosstjälkarna, gör det själv ibland men oftast nu för tiden klipper jag av dom.

    SvaraRadera