måndag 30 april 2012

Oooops...

Blev visst inget inlägg igår... somnade framför dumburken (som vanligt) jag ska banne mig inte sitta där! vaknade dock kl 04.00 pigg som en .... så sen dess har jag varit vaken och uppe, börjar fundera på om jag ska gå upp den tiden varje dag det var sååå luuugnt och skööönt i huset och jag fick sitta alldelles själv med kaffekoppen o pyssla!! här kommer iaf bilder på den "milkboxen" som jag gjorde på pysselträffen i lördags (började på en till men den är inte riktigt färdig..)

blev så kär i mina nya dies som jag använde på det blåa kortet och så blev jag sååå glad i Lördags då Jessica även hade fyrkantiga likadana sådana dies, dom blev naturligtvis mina! så då provade jag något nytt, att göra milkboxen med fönster tycker det blev riktigt bra.

mallen till denna hittar ni här hos Anna!
detta är den stora....


Det mönstrade pappret, cardstocken och gnuggisblomman samt dies till fönstren finns alla hos ingen mindre än//L

4 kommentarer:

 1. SÅÅ FIN MILKBOX, snyggt med förnstret av diesen :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! jag tror fönstrena blir jättebra när man vill ge bort något som "halvsyns" fin choklad ellerså.. sen var det himla kul att göra..
   Kram L

   Radera
 2. Sååååå fin den blev, snyggt med fönster i, har du använt overhed i fönsterna isf får du ha med lite sånt till mig asg

  Helgen va toppen o det funka bra med att ha förgjorda inlägg till bloggen =) Nu e jag inne o leker med NYA leksakerna, e ju sa.....s mkt pollen ute =(
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen! japps är overheadplast rätt gissat.... ska försöka komma ihåg o ta med mig lite ner till dig ;-)

   Kraamiz

   Radera